Επτά kinky πράγματα που αρέσουν στις γυναίκες... αλλά ντρέπονται να ζητήσουν

To πάθος, η ένταση και τα kinky παιχνίδια στο σeξ

αρέσουν τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες, ακόμη και αν ντρέπονται να στο πουν.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείτε ξαπλωμένοι και οι δύο στο κρεβάτι, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό, κάτι πιο dirty από τα συνηθισμένα, κάτι που ίσως δεν φανταζόσασταν ότι την ανάβει.

1. «Στους δύο, τρίτος δεν χωρεί» λέει η παροιμία, κάτι που δεν ισχύει πάντα στην περίπτωση του σeξ. To τhreesome μπορεί να είναι φαντασίωση των περισσότερων αντρών, αλλά υπάρχουν και κάποιες θαρραλέες, adventurous και open-minded γυναίκες που ανάβουν και μόνο με την ιδέα να μοιραστούν και να διεκδικήσουν τον σύντροφό τους από μία άλλη γυναίκα ή ακόμη καλύτερα να βρεθούν στο κρεβάτι με 2 άντρες.

2. Το strιptease ή ένας seχy private χορός σίγουρα θα ανέβαζε τη libido στα ύψη και θα έκανε πιο ενδιαφέρον το sεx.

3. Το παιχνίδι των ρόλων. Εσύ γιατρός και αυτή ασθενής, o αφέντης και η sεx slave και διάφορες άλλες σeξουαλικές φαντασιώσεις είναι ένα από τα must-try παιχνίδια του kinκy sex.

4. Ερωτικό μασάζ με λιπαντικά, δαχτυλίδια και δoνητές είναι από τα πιο διαδομένα sεx toys και βρίσκονται στην κρεβατοκάμαρα πολλών ζευγαριών. Γιατί όχι και στη δική σας?

5. Η εξουσία είναι διεγερτική. Πάρε λοιπόν τον έλεγχο στα χέρια σου και τόλμησε σαδομαζoχιστικά παιχνίδια, bondage sεx, χειροπέδες και μαστίγια.

6. Το πρωkτικό sεx είναι θέμα ταμπού για πολλές γυναίκες. Πέρα από τον πόνο όμως των πρώτων επαφών, υπάρχουν γυναίκες που το απολαμβάνουν τόσο όσο και την κολπική διείσδυση.

7. Ο αuνανισμός είναι μία υγιής πράξη, οπότε γιατί να μην την μοιραστείς με τον σύντροφό σου. Άσε που και μόνο η εικόνα της αυτοικανοποίησης είναι διεγερτική και για τα 2 φύλλα.

πηγή : faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...