Γιατί οι γυναίκες το ''παίζουν'' δύσκολες;

''Τα πράγματα στον άνδρα φαίνμεται ότι είναι πιο ξεκάθαρα: 

είτε θέλει να προχωρήσει σε ερωτικές επαφές τρίτου τύπου με την γυναίκα που επιθυμεί είτε να συνάψει μόνιμη σχέση.

Αντίθετα οι γυναίκες επιθμούν ξεχωρίσουν τους άνδρες που ενδιαφέρονται μόνο για μια εφήμερη σχέση΄΄, δηλώνει η Ντιάνα Λορέιν, σύμβουλος σχέσεων από το Λος Άντζελες.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 800 γυναίκες με επικεφαλής την δρ. Λορέιν έδειξε ότι το αδύναμο φύλλο κάθε άλλο από αδύναμο μπορεί να χαρακτηρισθεί αφού χρησιμοποιεί τακτικές και στρατηγικές που θυμίζουν πολεμικές εκστρατείες.

εφευρίσκουν δικαιολογίες

Είναι η πιο συνηθισμένη και προφανής στρατηγική για να δοκιμάσει μια γυναίκα την επιμονή του άνδρα. Πολλές γυναίκες το παίζουν δύσκολες στο σeξ επειδή δεν αισθάνονται σίγουρες και ασφαλείς.

δεν χάνουν ευκαιρία για σαρκασμό

Αυτός ο επιθετικός τρόπος έκφρασης μπορεί να αποθαρρύνει γρήγορα έναν άντρα που δεν έχει υπομονή. Ο σαρκασμός είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος φλερτ που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να δείξουν ότι αποτελούν πρόκληση.

θέλουν κυνηγητό

Όσο περισσότερο πασχίζει ένας άνδρας να κατακτήσει μια γυναίκα, τόσο εκείνη ρίχνει τις άμυνές της. Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να τις πολιορκούν και κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν.

ναι μεν άλλαΜια κλεφτή ματιά ή ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο μπορεί να είναι τα μόνα ερωτικά σήματα που θα στείλει μια γυναίκα. Μετά από αυτό, θα αφήσει στον άνδρα το περιθώριο να την πλησιάσει και να την κερδίσει.

αργεί να απαντήσει

Όταν μια γυναίκα θέλει να δυσκολέψει έναν άντρα θα αργεί να επιστρέψει τις κλήσεις ή να απαντήσει σε ένα γραπτό μήνυμα. Αυτό δε σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται, απλώς έχει δεύτερες σκέψεις.

πηγή : iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...