Νέο προϊόν υπόσχεται… διάρκεια στο σeξ

Απευθύνεται στους άντρες που υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτωση

Μετά από χρόνια ερευνών ένας γιατρός που δραστηριοποιείται στο Λονδίνο παρουσίασε ένα προϊόν που «υπόσχεται» να χαρίσει έξτρα… χρόνο σε όσους άντρες πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτωση.

Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, περίπου 7 εκατομμύρια άνδρες σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Το προϊόν συνοδεύεται από ένα δονούμενο σκεύος, το οποίο αποσκοπεί στην απευαισθητοποίηση του πέους, μέσα σε έξι εβδομάδες, όσο δηλαδή διαρκεί το «πρόγραμμα».

Οι χρήστες ερεθίζουν το πέος τους με το μηχάνημα αυτό μέχρι να φτάσουν κοντά στην… κορύφωση, και τότε σταματούν.

Το βήμα αυτό επαναλαμβάνεται τρεις φορές και ολόκληρη η διαδικασία τρεις φορές την εβδομάδα, για διάστημα έξι εβδομάδων.

Οι άντρες, συνεχίζει το δημοσίευμα, μπορούν να κάνουν την «προπόνηση» μόνοι τους ή ως μέρος των προκαταρκτικών με τη σύντροφό τους.

Το πρόγραμμα «παράτασης» (Prolong Programme) εφηύρε ο γιατρός Dr. Andy Zamar, προκειμένου να παρέχει, όπως το περιγράφει ο ίδιος, «μια πρακτική, προσιτή και αποτελεσματική λύση στους άντρες, που θέλουν να μάθουν να ελέγχουν τον τρόπο που κορυφώνουν, να καθυστερούν την εκσπερμάτιση και να βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή τους στο σεξ και την ικανοποίηση που απολαμβάνουν από αυτό».

Πηγή : newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...