ΞΕΠΕΡΑΣΕ τη ζήλια σου για την πρωην του!

Δες πως θα τα καταφέρεις


Πόσο κακό κάνεις στη σχέση σου;

Η ζήλια για την πρώην του γίνεται ο τρίτος άνθρωπος στη σχέση σας. Κι αν δεν το προσέξεις, μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο επικίνδυνη από μία πραγματική ερωμένη.

Πως θα ξεπεράσεις τη ζήλια για την πρώην;

Σκέψου για λίγο: θα ερωτευόσουν ή θα αγαπούσες κάποιον που δε θα είχε κανένα παρελθόν ή έμπειρίες και δε θα είχε καταφέρει να αγαπήσει μέχρι που τον γνώρισες; Αν θες να είσαι ειλικρινής θα απαντήσεις όχι και θα έχεις δίκιο. 

«Οι εμπειρίες του συντρόφου μας που τη δεδομένη στιγμή ενεργοποιούν τη ζήλια μας είναι αυτές που τον βοήθησαν να κερδίσει τον έρωτα μας.», λέει η ειδικός. Αν απορρίψεις το παρελθόν του, τότε απορρίπτεις κι ένα δικό του κομμάτι. Ο άνθρωπος όμως δεν είναι φαγητό, να τον παραγγείλεις σκέτο ή με απ’ όλα.

Kάτι ακόμα: ο άνθρωπος αυτός είναι μαζί σου γαιτί το θέλει. Εσύ είσαι το τώρα του, ενώ εκείνη είναι το παρελθόν. Ποια μεγαλύτερη επιβεβαίωση θες;

Μία σχέση είναι πραγματικά δυνατή όταν ο καθένας παραμένει σε αυτή, ενώ ανά πάσα στιγμή νιώθει ελεύθερος να φύγει. Αντί να σκαλίζεις το παρελθόν του επικεντρώσου στο να απολαμβάνετε μαζί κάθε στιγμή του παρόντος σας, γιατί αυτό είναι που βάζει τα θεμέλια για το μέλλον σας.

Μήπως πρέπει να ζητήσεις βοήθεια; Η ζήλεια για την πρώην του συντρόφου σου δεν μπορεί να είναι το μοναδικό είδος ζήλιας που γνωρίζεις. Κι όσο κι αν η ζήλεια σου μπορεί να είναι ανυπόφορη για τους άλλους, εσένα δεν πρόκειται να σου επιτρέψει να είσαι ευτυχισμένη. Ένας σύντροφος, αν δεν αντέξει τη ζήλια σου, μπορεί να φύγει. Εσύ όμως δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο. Αν λοιπόν η ζήλια σου γίνεται αιτία να μη μπορείς να έχεις μία ευτυχισμένη ζωή, τότε ένας ειδικός θα μπορούσε να σε βοηθήσει.

Και ένα μυστικό

Η ζήλεια είναι πολύ σημαντική σε σχέση. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ενισχύεις την αυτοπεποίθηση του συντρόφου σου από το να του δείχνεις ότι τον θες μόνο για εσένα. Όμως, είναι και πρέπει να είναι μόνο το αλάτι στη σχέση. Όση νοστιμιά προσθέτει στη σωστή ποσότητα, τόσο κακή είναι η γεύση της αν σου πέσει πολύ.

Πηγή : weekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...