Καινούρια McLaren με 20.000 ευρώ

Υπάρχει McLaren από ανθρακονήματα στην τιμή των 20.000 ευρώ; 
 
Ναι, αλλά διαθέτει δύο τροχούς και πεντάλ αντί κινητήρα, αφού πρόκειται για το νέο ποδήλατο της μάρκας!

Πάνω από 300 χλμ./ώρα τελική, 916 ίπποι μέγιστη ισχύς, μπορεί να κινηθεί και με ηλεκτρική ενέργεια, κοστίζει περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτά είναι ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά της McLaren P1.

Όποιος λατρεύει τα ανθρακονήματα, του αρέσει να ξεχωρίζει και δεν διαθέτει τα απαιτούμενα «ψιλά» για να αποκτήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, έχει πλέον τον τρόπο. Πρόκειται για το ποδήλατο S-Works McLaren Tarmac, που κατασκευάζεται από την εταιρεία Specialized και εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη McLaren.

Το high tech δίκυκλο υιοθετεί κάποια στοιχεία από την McLaren P1, για παράδειγμα έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του ανθρακονήματα, ώστε να παραμείνει ελαφρύ και να αντέχει στον χρόνο. Επίσης το πλαίσιο και το πιρούνι βάφονται στο εργοστάσιο της McLaren στο ίδιο πορτοκαλί χρώμα του μοντέλου Ρ1, δημιουργώντας έτσι μία καλαίσθητη αντίθεση με τα υπόλοιπα μαύρα μέρη του ποδηλάτου.

Το συγκεκριμένο ποδήλατο θα κατασκευαστεί σε έναν εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό 250 κομματιών. Όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το S-Works McLaren Tarmac, μπορεί να το δηλώσει μέχρι τα τέλη Ιουλίου στην ιστοσελίδα της εταιρείας Specialized, ενώ έχουν σταλεί προσκλήσεις για εκδήλωση ενδιαφέροντος σε επιλεγμένους πελάτες.

Η τιμή του ποδηλάτου φτάνει τα 20.000 ευρώ και περιλαμβάνει χειροποίητα παπούτσια και κράνος ποδηλασίας, τα οποία ταιριάζουν χρωματικά με το δίκυκλο. Επίσης, κάθε αγοραστής θα μυηθεί στις ιδιαιτερότητες του νέου του αποκτήματος μέσω ενός σεμιναρίου φυσικής κατάστασης και γεωμετρίας σώματος από ειδικό σύμβουλο. 
Πηγή : gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...