Οι 7 kinky σκέψεις των γυναικών που ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ να εκφράσουν!

Οι γυναίκες έχουν και αυτές τις δικές τους φαντασιώσεις και είναι πιο kinky 

από το συνηθισμένο μόνο που οι γυναίκες ντρέπονται να τις εκφράσουν.

1. «Στους δύο, τρίτος δεν χωρεί» λέει η παροιμία, κάτι που δεν ισχύει πάντα στην περίπτωση του sεx.

To threesome μπορεί να είναι φαντασίωση των περισσότερων αντρών, αλλά υπάρχουν και κάποιες θαρραλέες, adventurous και open-minded γυναίκες που ανάβουν και μόνο με την ιδέα να μοιραστούν και να διεκδικήσουν τον σύντροφό τους από μία άλλη γυναίκα ή ακόμη καλύτερα να βρεθούν στο κρεβάτι με 2 άντρες.

2. Το sτriptease ή ένας sεxy private χορός σίγουρα θα ανέβαζε τη libido στα ύψη και θα έκανε πιο ενδιαφέρον το sεx.

3. Το παιχνίδι των ρόλων. Εσύ γιατρός και αυτή ασθενής, o αφέντης και η sεx slave και διάφορες άλλες σeξουαλικές φαντασιώσεις είναι ένα από τα must-try παιχνίδια του kinky sεx.

4. Ερωτικό μασάζ με λιπαντικά, δαχτυλίδια και δονητές είναι από τα πιο διαδομένα sεx toys και βρίσκονται στην κρεβατοκάμαρα πολλών ζευγαριών. Γιατί όχι και στη δική σας?

5. Η εξουσία είναι διεγερτική. Πάρε λοιπόν τον έλεγχο στα χέρια σου και τόλμησε σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, bοndage sεx, χειροπέδες και μαστίγια.

6. Το πρωκtικό sεx είναι θέμα ταμπού για πολλές γυναίκες. Πέρα από τον πόνο όμως των πρώτων επαφών, υπάρχουν γυναίκες που το απολαμβάνουν τόσο όσο και την κολπική διείσδυση.

7. Ο αυνανισμός είναι μία υγιής πράξη, οπότε γιατί να μην την μοιραστείς με τον σύντροφό σου. Άσε που και μόνο η εικόνα της αυτοικανοποίησης είναι διεγερτική και για τα 2 φύλλα.

πηγή : gr.celebrity.yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...