Οι πιο σκληροί κασκαντέρ του Χόλιγουντ

Πέφτουν από φλεγόμενα κτίρια, μάχονται με φονικά σπαθιά και βγάζουν τους σταρ από τα δύσκολα

Αντί για καφέ, εκείνη «καταπίνουν» ατσάλι… Σηκώνουν τα βάρη όπως μια νοικοκυρά μια φρατζόλα ψωμί και μια τυπική ημέρα τους περιλαμβάνει πτώσεις από φλεγόμενα κτίρια, σπινιαρίσματα και μάχες με σπαθιά και όπλα.
Είναι οι κασκαντέρ για τα δύσκολα, για τις ταινίες καταιγιστικής δράσης που αψηφούν κάθε κίνδυνο. Ιδού μερικοί από τους αφανείς υπερήρωες:

Ο Richard Bradshaw έχει ντουμπλάρει τον Hugh Jackman (είναι επίσης και γαμπρός του) σε πολλές ταινίες όπως «Van Helsing» και «X-Men: Days of Future Past»Ο Bobby Holland Hanton έχει μεταμορφωθεί σε Μπάτμαν, James Bond, και πρόσφατα στον Thor.Ο Clay Donahue Fontenot είναι ο άντρας πίσω από τη στολή του Iron Man στην ταινία όπου πρωταγωνιστεί ο Robert Downey Jr.


Ο Ilram Choi μοιράστηκε τη στολή του σπάιντερμαν μαζί με τον ηθοποιό Andrew και στις δυο ταινίες «The Amazing Spider-Man» και «The Amazing Spider-Man 2»Ο Stuart F. Wilson έχει ντουμπλάρει τον Bruce Willis σε πολλές ταινίες του τελευταίου όπως «Live Free or Die Hard» και «Looper»Η Ingrid Kleinig εκτός από τις ταινίες «The Great Gatsby» και «Pacific Rim», έχει ντουμπλάρει και την ηθοποιό Evangeline Lilly για τις ανάγκες του «The Hobbit: The Desolation of Smaug»


Η Helen Steinway Bailey αναμένεται να γίνει Scarlett Johansson στη θέση της Scarlett Johansson στην ταινία «Avengers: Age of Ultron». Η μακροσκοπική μελαχρινή είναι, μεταξύ άλλων, πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών.


πηγή : newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...