Δεν γίνονται τα πρωταθλήματα! - Οριστική η αναβολή των εθνικών πρωταθλημάτων με ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. !

Παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί διεξαγωγής των πρωταθλημάτων κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο,

η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως εμμένει στην απόφασή της και δεν ορίζει διαιτητές!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, αλλά και δήλωση του Γιώργου Σαρρή νωρίτερα, η Ομοσπονδία περίμενε ένα έγγραφο από την Super League για να προχωρήσει στον ορισμό διαιτητών. Προφανώς η Λίγκα δεν έκανε κάτι και η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως...

«...μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος αναίρεσης της απόφασης που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίασή του στις 14/11/2014, για μη ορισμό διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ σε όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων (Super League, Football League, Γ' Εθνική Κατηγορία).

Η ΕΠΟ έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση με μοναδικό γνώμονα την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο τα απαιτούμενα πρώτα βήματα δεν έγιναν, ούτε από την πλευρά της πολιτείας, ούτε και από αυτή των ΠΑΕ, άρα δεν προκύπτει και ο λόγος διαφοροποίησης της θέσης της Ομοσπονδίας».

Έτσι, παρότι η Football League είχε κάνει όσα ήθελε η ΕΠΟ και περίμεναν πως θα γίνουν τα παιχνίδια, η στάση της Super League... παίρνει μπάλα και τις υπόλοιπες κατηγορίες και δεν θα διεξαχθεί καμία αναμέτρηση, ούτε και στη Γ΄ εθνική!

Πηγή : sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...