Χωρίς κάγκελα και με δημοτικά τραγούδια η στρατιωτική παρέλαση

Τι αλλάζει φέτος στον επετειακό εορτασμό της 25ης Μαρτίου 

Η στρατιωτική παρέλαση θα γίνει ενώπιον του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος δεν θα έχει στην πλάτη του το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.


Και αυτό γιατί οι εξέδρες των επισήμων δεν είναι υπερυψωμένες και έχουν μετακινηθεί αριστερά και δεξιά, έτσι ώστε να μην καλύπτεται το ιστορικό μνημείο.

Μετά την καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση, στο Σύνταγμα θα παραμείνουν πιθανότατα οι μπάντες του Στρατού, οι οποίες θα παίξουν δημοτικά τραγούδια, ενώ μουσικοχορευτικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα θα χορεύουν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς.

Σκοπός του Πάνου Καμμένου και της Ρένας Δούρου είναι ο κόσμος να αναμειχθεί με τους επισήμους και τον Στρατό σε μια προσπάθεια ανοιχτού και συμμετοχικού επετειακού εορτασμού.
Εντελώς διαφορετική από ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα θα είναι η φετινή στρατιωτική παρέλαση για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Χωρίς κιγκλιδώματα, με διακριτική την παρουσία της αστυνομίας και με χορούς και τραγούδια, η πρώτη παρέλαση επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα έχει χαρακτήρα λαϊκής εκδήλωσης.

πηγή : newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...